11 skoletasker til junior

Forleden talte jeg med en veninde, hvis barn startede i skole i år. En stor dag i et barns liv – og for forældrene selvfølgelig. Jeg kan slet ikke forestille mig, at vi en dag selv står i samme situation. Og der er selvfølgelig også lang tid til endnu. Men samtalen satte nu alligevel nogle tanker igang og igår faldt jeg så helt tilfældigt over nogle fine, håndlavede skoletasker fra Etsy. Og bum, lige pludselig var jeg godt igang med at undersøge markedet for fine, neutrale skoletasker. Jeg er nemlig ikke så meget til tegneseriefigurer og skrigende pang-farver.

Og her er så nogle af de fine juniortasker, jeg fandt frem til – som jo egentlig også egner sig ganske udemærket til både børnehavebørn.

skoletaske

1 Grøn Everest rygsæk

2 Håndlavet rygsæk af ZiaZia via Etsy

3 Gammeldags taske fra Easy Peasy

4 Herschel Supply taske

5 Blå Everest rygsæk

6 Håndlavet rygsæk af ZiaZia via Etsy

7 Sort skoletaske med stjerner fra Miniséri

8 Jack & Jones taske

9 Håndlavet rygsæk af ZiaZia via Etsy

10 Herschel Supply rygsæk med prikker

11 Eastpak Frick med Leopard print

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *