3 års fødselsdagsønsker

I næste måned fylder min guldklump 3 år – hvilket betyder, at hun er ved at være stor efterhånden. Fødselsdagsforberedelserne er så småt igang, for i min familie skal man være hurtig med indbydelserne, hvis man skal være sikker på, at kalenderne ikke allerede er fuldt bookede. De er nogle travle folk, de familiemedlemmer. Måske er det derfor jeg allerede er gået i planlægningsmode?

Ihvertfald er det rart at være lidt på forkant – også med gaver og gaveønsker. Jeg har haft svært ved at beslutte mig for hvad jeg skal købe i år, for jeg vil gerne købe noget A bliver glad for nu, men som hun også kan have glæde af på længere sigt. Og det er jo svært at vide på forhånd hvad der bliver et hit. Jeg er også en af de der mødre, som hellere end gerne køber praktiske gaver – især fordi A faktisk bliver glad for fx tøj, sko og den slags, og jeg tænker at det skal nydes så længe det varer. En af de gode ting ved at være tidligt ude er, at jeg har haft god tid til at holde øje med udsalg og på dba efter en tiltrængt forårsjakke. Jeg er endt med at købe en fin Mini A Ture anorak til en rigtig god pris, så første gave er i hus.

Inden jeg kaster mig ud i de sidste gaveindkøb, håber jeg på lidt gode input! Hvilket legetøj har hittet hos jeres 3-årge?

Her er ihvertfald mine bud på gaver til A:

3år-gaver1 Sky dækkeserviet i silicone, 99 kr.
2 Mosaik puslespil, 199 kr
3 Tipi til hulehygge fra NuNuNu, 999 kr.
4 Dyrenes museums bog, 218 kr.
5 Puslespil fra Djeco, 99 kr.
6 Skrivebord i bambus fra We Do Wood, 1599 kr
7 En klassiker – Dyrene i hakkebakkeskoven, 100 kr.
8 Make-up sæt i træ, 399,-
9 Kufferter til opbevaring af legetøj, ca 200 kr
10 Magnet påklædningsdukke, 179 kr
11 Bagegrej til legekøkkenet, 79 kr

 

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *