5 krea bøger til mor

Måske er det fordi jeg startet på studiet igen, at jeg har fået bogkuller – forstået på den måde, at ligeså snart jeg er “tvunget” til at stikke næsen i teoretiske og akademiske bøger, får jeg lyst til at kaste mig over alt muligt andet. Egentlig ville jeg allerhelst kaste mig over den ny udkomne Heureux comme un Danois  (lykkelig som en dansker), men mængden af studielæsningen gør, at jeg hurtigt bliver “mættet”, og så orker jeg ikke at kaste mig ud i hyggelæsning – og da slet ikke på fransk (selvom jeg måske nok burde holde det franske lidt ved lige). For mit vedkommende er hyggelæsning derfor pt forbeholdt ferier. Mens semestret er i gang forfalder jeg tit til kreative bøger med masser af billeder eller et magasin, som ikke kræver koncentration og fordybelse.

Så ja, lang historie kort; jeg har kigget et par af mine kreative ynglingsbøger igennem – og deler selvfølgelig gerne ud af det, jeg selv synes er inspirerende! God læselyst.

krea-boger-til-mor1

1 My quotable kid: A Parent’s guide journal of unforgettable qoutes kan varmt anbefales! Det er en bog med plads til alle de sjove ting, dine børn siger!

2 365 retter til børnefamilien er – ret åbenlyst – en kogebog med børnevenlige retter, snacks og ideer til madpakken. Genialt!

3 Alle mødres guide til supersjov med ungerne er en bog som bygger på ideen om, at man kan være kreativ og sjov med de ting, man har omkring sig i hverdagen (og altså ikke behøver investere en formue i hobby grej).

4 365 ting du kan lave med dit barn kan også varmt anbefales. Masser af sjove aktiviteter til både inde- og udendørs leg og kreativitet.

5 Miniverdner er en bog med ideer til DIY projekter, du kan lave med dit barn – alt fra dukkehuse til små cirkus og fingerdukker.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *