8 eventyr dit barn vil elske

Egentlig havde jeg planlagt at få færdiggjort et indlæg om børnesikring, som jeg har arbejdet på i et stykke tid, men eftersom vi vågnede tidligt til en febersyg og pylret Augusta, som lige nu sover sin 3. lur, har jeg simpelthen ikke haft tid. Til gengæld har jeg tilbragt en del flere halve timer på Augustas værelse end jeg plejer, og fik kigget lidt i nogle eventyrsamlinger, hun har fået af sin oldemor (noget skal man jo lave mens man putter og trøster en stakkels lille pige). Der findes selvfølgelig mange og gode eventyr, men disse 8 er absolut værd at kaste sig over, når der skal læses godnathistorie. Nogle af dem har jeg selv fået læst højt som barn, når jeg har overnattet hos min mormor, så udover gode fortællinger, er mange af historierne forbundet med dejlige barndomsminder. Og er der ærlig talt ikke noget fortryllende ved og de levede lykkeligt til deres dages ende? God læselyst!

Rødhætte

Frøkongen

De fire spillemænd

Den bestøvlede kat (og nej, det har ikke noget at gøre med Shrek the movie!)

Snehvid og rosenrød

Den kloge dronning

Mor Hulda

Askepot

 

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *