Hvem

Først og fremmest: velkommen og tak fordi du kigger forbi!

Jeg hedder Amanda og er 28 år. Jeg har en BA i Engelsk og Medievidenskab, er igang med mit speciale på ITU og mor til en skøn krudtugle fra marts 2013 – Augusta. Desuden er jeg gift med barnefaderen og mit livs kærlighed, Michael, og sammen har vi for nylig kastet os ud i projekt hus og have. Jeg er vild med fotografi, design og indretning til både børn og mødre, hvilket bloggen også bærer præg af.

Det lyder kliché, men Vokswerk er mit frirum (!) – et sted hvor jeg kan dele ud af egne tanker, erfaringer og ideer og samtidig samle inspiration til livet som mor. Desuden er det et sted, hvor jeg glædeligt deler ud af mine billeder.

Vokswerk er min hyldest til den rejse det er, at blive mor – med alt hvad det indebærer.

Læs endelig med :)

/Amanda

Mors bekendelser

*Billeder Jeg tager selv billeder til bloggen, medmindre andet er angivet. Som oftest er mine egne billeder markeret med et Voksewerk Watermark eller mit navn. Når jeg låner billeder andre steder fra, stræber jeg altid efter at gøre opmærksom på dette samt linke til dets oprindelse. Husk altid at linke til Voksewerk og det relevante indlæg eller fotoalbum, hvis du bruger mine billeder fra bloggen. Ønsker du at bruge nogle af mine portrætbilleder i en eller anden sammenhæng, kan du kontakte mig via e-mail.

*Fotografi Jeg er ikke uddannet fotograf (og jeg påstår på ingen måde at være hverken erfaren eller professionel), og er derfor heller ikke udstyret med professionelt grej. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål vedr. mit arbejde eller mit udstyr.

*Tekst Jeg skriver kun om ting, jeg selv finder interessante/relevante og meningsfulde for bloggen, og du får altid min ærlige mening – også når jeg omtaler andres produkter, shops, blogs og hjemmesider. Jeg gør iøvrigt altid opmærksom på, hvis produkter er givet som gave eller er sponsoreret.

*Gæsteblogger Jeg kan godt lide at varierer indholdet på bloggen og få andres input og meninger med. Det er blandt andet derfor jeg er begyndt at lave mød en mor interview.