Årets første julegave

Så er årets første julegave indkøbt! Og i ren begejstring over mit geniale fund, er jeg simpelthen nødt til at dele min juleshopping med jer. Jeg elsker, at Augusta synes det er hyggeligt at kigge i bøger, og håber selvfølgelig på, det fortsætter – og derfor har jeg også været fast besluttet på, at der skal bøger under juletræet i år. Og jeg har heller ikke været i tvivl om hvilke bøger. Måske er jeg farvet af, at jeg er Engelsk studerende, men jeg havde ihvertfald svært ved at få armene ned, efter at have gjort en genial – synes jeg selv – opdagelse: BabyLit papbogsudgaver af forskellige klassiske værker af blandt andet William Shakespeare, Emily Brönte, Lewis Carroll og Jane Austen. Udover at være yderst småbørnsvenlige i format, indeholder bøgerne de skønneste illustrationer, som jeg selv glæder mig til at kigge igennem igen og igen sammen med Augusta.

BabyLit har i alt 12 forskellige udgaver på hylden, og jeg har købt hele 5 stk: Alice in Wonderland, Pride & Prejudice, Sense & Sensibility, Moby-Dick og Romeo & Juliet. Jeg har købt dem via Amazon til en samlet pris på 260 kr., og det er jeg egentlig ganske godt tilfreds med, når man tænker på, hvad børnebøger iøvrigt koster. I love a good deal. Nu glæder jeg mig bare til at få dem ind ad døren med posten (og så er kunsten selvfølgelig at vente med at tage dem i brug, pakke dem ind og putte dem under træet). Glædelig fortsat juleshopping til jer.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *