BABY | Forår i vuggestuen

For noget tid siden – i forbindelse med A’s vuggestuestart – lavede jeg et indlæg om de nødvendige basisting, når guldklumpen starter i institution. Nu har foråret meldt sin ankomst, og det er altså tid til at tilføje lidt ting til listen. Jeg har efterhånden brugt lang tid på at hitte rundt i, hvorvidt jeg skulle ud og investere i fleecetrøjer, softshell, termotøj, vindjakke, regntøj og om det skulle være to-delt eller heldragt osv. Det er nok forskelligt, hvad man foretrækker, men nu synes jeg langt om længe, jeg er kommet frem til et godt udgangspunkt, og jeg deler selvfølgelig lige med jer. Hvad bruger jeres unger her i overgangssæsonen?

Et par gode begyndersko, når poden begynder selv at gå. For noget tid siden købte jeg et par Angulus på tilbud i Magasin, men jeg er også jævnligt inde på den her side og lede efter gode tilbud. De har et stort udvalg og gode priser. Bare et lille tip :) De her sko er fra Petit Nord.

Så efter flere overvejelser endte jeg igår med at klikke dette to-delte termosæt med fleece for hjem til Augusta. Sættet er fra Mikk-Line og har fået flere gode anmeldelser fra erfarne mødre, især når det gælder pasform og slidstyrke. Jeg har også haft kig på en virkelig fin softshell dragt fra POMPdeLUX til samme pris, men endte alligevel med den “praktiske” to-delte udgave (bevares, vi kan hurtigt blive enige om, at termotøj ikke er en smuk tilføjelse til gardaroben), så jakken kan bruges seperat under en forårsjakke eller seperat, hvis vejret er lunt. Til forskel fra softshell dragten, skal termodragten suppleres med et regnsæt til de våde dage. Men jeg er faktisk stor tilhænger af lag-på-lag løsningen, for vejret er jo ikke til at regne på denne årstid, og så kan man altid tilføje mere eller tage et lag af.

Jeg burde nok have købt en halsedisse for længst, men jeg tror nu alligevel jeg skal have anskaffet mig én her i foråret. Mest fordi jeg gerne vil undgå af Augusta bliver kold.

4 – 5 Det skønneste regntøj fra Mini Rodini. Desværre også ret dyrt, men man har jo lov at drømme. I den virkelige verden, hvor penge ikke hænger på træerne, ender jeg nok med at købe et lidt mere prisvenligt regnsæt fra Celavie.

Overtræksfutterne er næsten uundværlige og Augusta har allerede et par liggende i vuggestuen, som hun har på, når de er på tur – eftersom hun ikke selv spankulere rundt på egen hånd endnu. Disse er fra Mikk-Line og på tilbud.

Det er ved at være for varmt til den tykke elefanthue, så den er blevet erstattet af en tyndere model. Jeg elsker pasformen på Joha huerne.

Okay … så jeg venter lige med at købe gummistøvler, til Augusta kan gå 100% selv. Men forleden var jeg i Ringsted Outlet, hvor jeg spottede disse fine gummistøvler fra Bundgaard, og faldt pladask for dem (selvom jeg virkelig synes at alt fortøj i små størrelser er uimodståelige!). Før eller siden bliver det jo regnvejr.

Min absolut favorit i denne omgang er denne stribede bomuldsjakke fra Zara, som jo også kan bruges udenpå termojakken – eller bare på de varme dage. Er den ikke fin?

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *