BABY | Vuggestuens huskeliste

Indlæggene indtil videre i denne uge har været meget præget af, at Augusta er startet på indkøring i vuggestue – og i dag er ingen undtagelse. Efter en snak med personalet på Gyngehesten har jeg lavet en visuel huskeliste over de ting, som vi skal have gjort klar og medbragt. Måske er det bare mig, der synes det er praktisk med huskelister, men forhåbentlig er der nogen er jer andre førstegangsmødre, der kan bruge det til inspiration også.

1 Eftersom Augusta bruger sut, når hun skal sove eller trøstes, så er 2 stk sutter helt sikkert en god idé at få medbragt. Vi er glade for Natursutten.

2 Jeg har længe haft et godt øje til denne fine hue i uld og bomuld (til 40 kr) fra serien Smårollinger (kan købes i Bilka og Føtex). Behovet for hue (og overtøj i det hele taget) afhænger selvfølgelig af, hvor de små sover og leger. Augusta sover indendørs i barnevogn i et dertil indrettet lokale, så en tynd hue er helt perfekt.

3 Jeg har netop erhvervet mig disse lækre JOHA luffer i uld på tilbud til 69,30 kr. Når Augusta er ude i kulden, har hun skindluffer på med pels, men de her er mere egnede til holde fingrene dejlig varme, når hun skal sove lurer.

4 Ekstra trøjer – man ved jo aldrig! Den her er fra H&M til 49,95 kr.

5 Der er altså fodkoldt på et linoleumsgulv i en institution (det er der ihvertfald i vores), så der skal lidt til at holde fusserne godt varme. Lige for tiden er jeg ret begejstret for sutsko med rugskindssåler – de skrider ikke ligeså nemt, når der øves i at stå og gå. Jeg har fundet de her fine Melton sko på udsalg.

6 Ekstra bodyer kan man nok aldrig få for mange af (!). Herhjemme er vi gået over til udelukkende at bruge uldbodyer fra Smårollinger. De er super bløde, regulerer varme rigtig godt, og så bliver de ikke klamfugtige på samme måde som bomuld nogle gange gør, når de bliver våde. Kan varmt anbefales.

7 Endnu en JOHA favorit, som har stået på Augustas (ok, min!) ønskeliste i et stykke tid, og som jeg endelig har fundet på tilbud (lidt af et scoop, hvis jeg selv skal sige det). Den er perfekt som sovedragt eller som overgangsdragt til foråret.

8 Allerede inden jeg fødte, fik jeg et godt fif af nogle venner, hvis pige netop havde startet vuggestue: køb et navnestempelSå det skal jeg altså lige have gjort, inden der skal sættes navn på alle Augustas ejendele. Stemplet fås på tilbud lige nu – og jeg håber det lever op til mine forventninger om nem og praktisk navnemarkering. (Er der mon nogen af jer, der har nogle erfaringer med navnestemplerne?)

9 Selvom en flyverdragt ikke er super aktuel for os lige nu, skal den alligevel med på listen – for det kan jo være, den bliver god senere på vintersæsonen. Jeg har haft lidt kig på denne Ailu flyverdragt.

10 Ekstra bukser. Disse er fra H&M til 49,95 kr.

11 Ekstra strømpebukser (især her i vintermånederne) er også godt at have på lager. Jeg er bl.a. vild med disse fine strømpebukser fra Mini A Ture, som A for nyligt fik forærende af sin mormor. Vi er også ret glade for Melton, H&M, Noa Noa og Norlie, når det gælder strømpebukser.

12 Savlesmække bliver brugt flittigt hos os, og jeg elsker ImseVimse smækkene, som A fik i julegave. Så der skal nok også ligge en udskiftesmæk eller to i vuggestuen.

Der bliver nok tilføjet en huskeliste mere, efterhånden som vi får nogle flere erfaringer med forbruget af regntøj, gummistøvler m.m.når det bliver udendørsvejr. Til jer erfarne mødre: giv endelig lyd fra jer, hvis jeg har glemt noget vigtigt! :)

Kommentarer

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *