Danske ABC plakater

Endelig har jeg fået købt den første plakat til Augustas værelse – og så var det endda helt spontant (hvilket ellers ikke sker så tit). Valget faldt på en fotografisk ABC plakat med danske bogstaver og dyr. Den er super fin. Faktisk har jeg kigget efter en alfabet plakat i et stykke tid efterhånden, men ville gerne have noget med det danske alfabet, og de hænger ikke sådan på træerne. Dog er det lykkedes mig at finde 6 fine eksempler på danske alfabet plakater, hvis der er andre derude, som – ligesom mig – leder efter lidt sjovt til væggene på børneværelset. Hvilken plakat ville du købe?

Kommentarer

 1. lissen siger

  Hej skriver vedr en ABC plakat du har på din side. Den er med sorte bokstaver og og dyr. Mener den står til 120kr men kan ikke se hvor du kan købe den? Kan du være mig behjælpelig? Venligst LIssen glædesdahl. tlf 28141472

  • siger

   Hej Lissen,
   Jeg ved den på et tidspunkt kunne købes hos Karusella – men jeg kan umiddelbart ikke finde den nogen steder. Den kan være udgået måske. Eventuelt kontakt olisan eller karusella og forhør dig :)

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *