Denne uge…

… tænker jeg tilbage på sidste sommer, hvor vi var en tur i sommerhus på langeland med nogle af vores gode venner og deres dejlige dreng. En rigtig hyggelig uge, hvor vejret desværre ikke viste sig fra sin bedste side. Til gengæld var der masser af tid til at lege, tage på udflugter, spise god mad og tage en lur, når de små sov til middag. Faktisk var det den helt perfekte ferie med en lille baby på knap 4 mdr. Vi kunne både hygge os som familie og samtidig være sammen med andre voksne, som sagtens forstod, når behovet for en eftermiddagslur var større end behovet for en eftermiddagsudflugt. Det er det gode ved venner, som også selv har børn, som tilmed lige er et år foran. De har allerede been there, done that. De kan lettere relatere til det med at komme sent ud ad døren, fordi der lige skulle skiftes en ble og tørres gylp op fra gulvet. Det er altså rart, når man er på ferie for første gang med en 4 mdr gammel baby.

Ihvertfald har vi fået os nogle dejlige minder med dejlige venner fra sidste års sommerferie. Der er ikke noget der kan få mig til at trække på smilebåndet, som det her billede af lille Augusta og søde Oliver. Glæder mig allerede til at skabe nye sommerferieminder anno 2014.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *