Denne uge…

… tænker jeg tilbage på en dejlig, solrig og afslappende sommerferie i sommerhus i Jylland. Jeg fik endelig taget nogle gode billeder af Augusta – selvom jeg tager mange billeder generelt, er det ikke så tit vi får taget os sammen til en “rigtig” foto session med udstyr og alt det andet gøjl. Det var faktisk den perfekte blanding af ideelle omgivelser, godt vejr og et villigt barn i godt humør. Egentlig havde jeg forestillet mig, at modellen skulle iføres noget så fint og feminint som en kjole, men vi måtte erkende at bare ben og højt græs og kornmarker bare ikke er nogen god kombination. Yndigt så det ud, men modellen var godt utilfreds og jeg måtte se mig overvundet. Jeg må lege pyntesyg en anden god gang og indtil videre blot være tilfreds med, at der kom nogle gode billeder ud af projektet.

 

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCSONY DSC SONY DSC SONY DSC

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *