Denne uge…

…er meget præget af eksamensræs, deadlines og den slags, og derfor har jeg ikke meget tid til de helt ekstravagante blogindlæg, hvor meget jeg end gerne ville. Derfor har jeg været i gemmerne og finde nogle billeder frem af to skønne brødre og deres forældre, som jeg fotograferede i vinter. Da vejret i februar ikke var særlig varmt eller udendørs-venligt, endte vi på Statens Museum for Kunst, hvor jeg før har taget portrætbilleder. Der er et fantastisk lysindfald, som er helt perfekt, hvis man – som mig – er afhængig af naturligt lys,

 

når der skal tages gruppebilleder. Bare et lille tip, hvis der skulle være nogen af jer derude, som har lyst til at prøve kræfter med jeres kamera-skills. Personligt elsker jeg at stå bag kameraet – det er så sjovt at lære folk at kende på den måde, og opleve den energi de kommer med. God energi smitter, og det kan ses på billeder. Især dem her. Enjoy og rigtig god torsdag.

Denne uge...

Denne uge...

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *