RUM | Drømmer om Oeuf NYC

Da vi sidste år gik igang med at indrette Augustas værelse, var det min store (urealistiske) drøm, at fylde hendes værelse med møbler og legetøj fra Oeuf NYC. Kender I Oeuf NYC? Hvis ikke, har I en forelskelse til gode, for man kan ikke andet end at falde pladask for mange af deres originale designs (Psst, lige nu har de udsalg på mange af varerne fra forrige sæsoner. Fx den fine Circles Garland eller VW Bilen, som jeg selv er helt vild med). Der er ingen tvivl om, at jeg engang imellem (bare engang imellem) ville ønske, at penge var noget, der hang på træerne, og at jeg frit kunne vælge og vrage på alle hylder blandt fine legesager og møbler til Augustas værelse uden at tænke på prisen. Øverst på ønskelisten, står nemlig denne rigtig fine reol fra Oeuf, som – efter min mening – skaber de perfekte rammer omkring alle legesagerne, og også kan “vokse” med barnet. Jeg elsker det lidt asymetriske look, og de to skabe til opbevaring. Ak ja, det fine mini bibliotek koster 678 dollars – så jeg drømmer nok bare lidt videre.

c4cf808dd590e744a380428a146bd4b8 dda18642a4ff9e01d5ed2a46777a1839

Udover det fine mini bibliotek er jeg også dybt forelsket i et strikket Eiffel tårn og en strikket due. Har du nogle Oeuf favoritter?

Billeder: Oeuf NYC

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *