Få stilen | 2

Nu har jeg hygget mig igen med at genskabe stilen fra et inspirerende børneværelse.  Jeg ved godt, at det lige nu primært er tremmesenge jeg ender med at bruge, men jeg lover, at der snart er andet og mere inspiration på vej til de ældre børn også. Det jeg er faldet for ved den her tremmeseng er, at den virker super praktisk – den har delvist tremmer på den ene side, så junior ikke falder ud om natten, og samtidig selv kan kravle ud om morgenen. Vores tremmeseng her på matriklen er en gammel sag (min egen gamle seng), og den er ikke designet til at vokse med barnet. Den har bare to sider med tremmer, en hovedende og en fodende, og det er så det. Man kan heller ikke tage bare én af siderne af, som med så mange af de nyere senge.

Derudover synes jeg det er lidt befriende at væggen er lilla i det her værelse, at tapetet har prikker og at der er orange elementer  i indretningen. Og en lysekrone! Hvem vil ikke gerne have sådan en prinsesseagtig genstand, når man er en lille pige? I Danmark forfalder vi tit til at gøre børneværelser til mini-udgaver af vores egne idelle voksenunivers, måske lige med undtagelse af legetøjet selvfølgelig. Indrømmet, jeg gør det selv – men kunne det ikke være bare lidt dejligt at få blandet bare lidt flere skævheder ind på børneværelserne generelt? Jeg mener, fantasi og leg er jo nærmest synonymer for børn. Her er ihvertfald et eksempel, hvis man er på jagt efter inspiration og måske nogle lidt anderledes detaljer i indretningen. God fornøjelse :)

Faa-stilen-2

1 Favorit tremmesengen fra Oeuf NYC

2 Gyngelænestol fra IKEA

3 Jielde gulvlampe i sort

4 Puder fra Créton Maison Sinnerup

5 Katten Theo fra BlaBla Kids

6 Dotty harlequin tapet med prikker

7 Puf fra FERM Living

8 Gulvtæppe fra HAY – Dot Carpet

9 Junior stol Vintage af Jacques Hitier (tjek lignende stole på dba)

Dagens inspirerende børneværelse finder du via poppytalk

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *