Forårsklar piger | Zara og Cos

Jeg har virkelig virkelig nydt den solrige påske, og det har været så skønt at smide vinterjakken. Hvis man lige ser bort fra den ret så overskyede himmel i dag, så kunne man næsten tro på, at det for alvor er tid til at byde forårsgarderoben velkommen. Ihvertfald er jeg godt igang med at tilføje lidt nyt sommertøj til både min og Augustas garderobe. Når det gælder baby, har jeg virkelig en svaghed for Zara’s minikollektion, og ender altid med liiiige at finde et par ekstra lækkerier, når jeg nu alligevel er igang med at lede efter en sommerjakke. Deres tøj er simpelthen så fint og så springer det heller ikke vores SU prægede budget. Så her er mine bud på nogle fine (og budgetvenlige) forårskøb til piger fra Zara og Cos.

1 Den fineste hår elastik med sløjfe fra Cos, 25 kr.

2 Yndig bomuldskjole med striber fra Cos, 95 kr.

3 Denne fine sommerjakke har fundet vej til Augustas klædeskab og er en klar favorit – især på grund af prisen! – 159 kr.

4 Basic t-shirt i hvid med lomme fra Zara, 39 kr.

5 Basic t-shirt i rød med lomme fra Zara, 39 kr.

6 T-shirt med prikker fra Zara, 99 kr.

7 T-shirt med sommerfugl fra Zara, 49 kr.

8 Grå strømpebukser med block-color fra Cos, 75 kr.

9 Hairclips med sløjfer (aaarhmen altså, de er fine!), 32 kr.

10 Stribet kjole fra Zara, 119 kr.

11 Fine bomuldsbukser fra Zara, 79 kr.

Kommentarer

  1. Caroline Berg siger

    Tusind tak for tippet om at Cos har børnetøj – nu ender jeg nok med at blive rigtig fattig! Jeg har lige bestilt lidt sommertøj hjem fra Zara og kan kun give dig ret i, at det er så fint til gode priser :)

    • siger

      Selv tak, jeg er glad for det kunne bruges. Jeg har først selv “opdaget” Cos kollektionen til børn for nylig og er ret begejstret. Man kan hurtigt få købt sig fattig både dér og hos Zara.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *