GAVEGUIDE | Gaver til mor

Selvom jul jo primært er børnenes fest, er jeg selv lidt en barnlig sjæl, når det kommer til gaver – og hvorfor skal de voksne egentlig snydes for lidt spænding? Igår landede der en adventspakke til mig fra Michael under vores juletræ, og jeg er mildest talt ved at dø af spænding (det er altså længe siden, jeg har fået mig en adventsgave!). Og uanset hvad pakken gemmer på, så blev jeg rørt og rigtig glad over betænksomheden. Han er nu ikke helt tosset, ham Augustas far. Og sikken en dejlig måde at starte en dejlig weekend op på. Imorgen får vi nemlig julebesøg af familie og giver os i kast med julebag og hygge, og på søndag glæder vi os til at fejre advent med et par skønne venner x 2.

Men tilbage til dagens indlæg. Med inspiration i nogle af mine egne juleønsker, har jeg fundet nogle lækre gaveideer frem just in case der sidder nogen derude, som endnu ikke har fået postet deres ønsker til julemanden. Om ikke andet har man da lov at drømme her i denne søde juletid! Rigtig god weekend derude.

Gaveguide | Gaver tll mor

Lækre (og også en smule dyre) hørebøffer fra B&O i læder, 2.999 kr. Man har da lov at ønske? Faktisk har jeg allerede denne Bobbi Brown Makeup Manual stående i bogreolen, og jeg er vild med den, fra 135 kr. Efter at have spottet de her fine Pernille Coridon ørestikker på min søster, er de nu også røget på min ønskeliste, 300 kr. Mine solbriller kunne godt trænge til en afløser, og selvom Ray Ban efterhånden er ved at være ret mainstream, er jeg stadig vild med dem og har derfor sat dem på min egen ønskeliste i år, Ray Ban Aviator , 970 kr. Øreklap hue i pels fra Tommy Hilfiger, 672 kr. Ikke et dyrt ønske, men smuk og praktisk i køkkenet, krydderikværn fra IKEA til 99 kr. Chanel læbestift i farven Rouge Allure, 235 kr. Super fed coffee-table book, Paris in Color fra 54 kr. Ville elske at tilføje et par DECADENT produkter til samlingen, fx denne skønne Vintage taske i Cognac, 2.300 kr. 10 Royal Copenhagen termokrus, 549 kr. 11 Ja tak til denne Ultra Facial Hydrating Overnight Mask fra Kiehl’s, 250 kr. 12 Det lækreste iPad cover fra Royal RepubliQ, lige nu på tilbud til 300 kr. 13 Endnu et ønske inspireret af min søster, Bladring af Pernille Corydon, 350 kr. 14 En lækker designgave til moren som har alt, Alarm Dock til iPhone 5 i bøg,  349 kr. 15 Lækkert tørklæde fra Baum und Pferdgarten, 499 kr.

Husk også at deltage i bloggens første GIVEAWAY – måske bliver det dig der kan glæde dig selv eller en veninde med skønt legetøj til baby fra Vulli.

Priserne er vejledende og billederne er lånt fra de respektive webshops.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *