Gaveønsker – 1 år

Tiden nærmer sig for Augustas første fødselsdag. Det er store sager. Og jeg er allerede igang med unødvendige og overdrevne fødselsdagsforberedelser (forbered jer på flere indlæg med fødselsdagstema!). Men som det første vil jeg lige dele nogle af den uvidende fødselars gaveønsker – eller rettere sagt, morens gaveønsker på barnets vegne. Hun er jo i bund og grund ligeglad, men under alle omstændigheder skal det fejres med manér. Som jeg allerede har nævnt her, er første gave allerede i hus: en fin gyngehest fra Moover, som jeg glæder mig til, at Augusta skal indvie.

1 Først på listen er det fine puslespil fra Djeco, som fås i flere forskellige varianter. Både “skov” og “zoo” udgaven står på listen.

2 Augusta eeeelsker musik, så har kig på denne xylofon med håndtag (praktisk, tænker jeg).

3 Lækre begyndersko fra Petit Nord

Hammerbræt, Color by nature fra Wonderworld. Elsker farverne og så passer det fint sammen med Augustas puttekasse.

5 Jeg har længe kastet min kærlighed på det her strikkede eiffel tårn fra OUEF NYC. Men det er nok fordi mit hjerte banker for Paris…

6 Den skønne Miss White dukke fra LUCKYBOYSUNDAY. Hun er bare skøn.

7 Flot, rødt mini klaver fra Vilac.

8 Kender I Les Enfants du Design? Det er en af mine foretrukne hjemmesider! Her faldt jeg over det her fine Bambino spisestel af mærket Ekobo, som fås i flere farver. Er vild med den grå.

Et kæmpe klokkehjul kan da kun blive et kæmpe hit, ik?

10 Zuny elefanten kan bruges både som bogstøtte og legedyr. Og så er den bare så fin!

Kommentarer

  1. siger

    Er netop selv i gang med at planlægge min søns 1 års fødselsdag. Vilac klaveret er allerede på ønskelisten. Tak for øvrig inspiration!

Trackbacks

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *