Hjemmelavede bogstaver med posten

Forleden fik vi en pakke ind ad døren fra USA (og det i sig selv er jo ganske begejstrende – jeg elsker pakker!) Pakken var egentlig ikke til mig, men til Augusta, men ikke desto mindre blev/er jeg nok mere begejstret for indholdet: en La Sophie Giraffe bidering og et banner med hendes navn. Gaverne var fra min kreative svigerinde (og svoger og lille nevø selvfølgelig), som selv har været i gang med saks og papir (TAK Lynette). Jeg er vild med dem, og de kom lige i rette tid, for jeg har været lige ved at købe nogle Design Letters bogstaver af flere omgange. Men det er nu alligevel sjovere at sætte et personligt præg på det, og Augusta er glad for de forskellige mønstre.

Fordi væggene efterhånden er fyldt op, valgte jeg at sætte bogstaverne op på døren til A’s værelse i stedet for på væggen, men jeg har gemt båndet, så hvem ved – måske kommer det på væggen en dag alligevel. Jeg havde egentlig taget nogle flere billeder af bogstaverne på tæt hold, men min Macbook led en pinefuld død (måske nok værst for mig) i forgårs, og er nu til reparation. Den døde midt i et forsøg på at synkronisere mine filer og lave en back-up på alle mine billeder – SÅ typisk. Men i tilfælde af, at alt indhold fra computeren bliver reddet (kryds gerne fingre og alt muligt andet), kommer der lidt flere bogstaver med i indlægget senere. Men de er da fine, ik?

SONY DSC

SONY DSC

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *