Hvad pusletasken gemmer på

Jeg har endelig fået købt mig en pusletaske (ja, min elskede DECADENT er blevet byttet ud med den praktiske mor-kuffert), som jeg rent faktisk synes er nogenlunde pæn (!) og som kan rumme de fleste af de ting, jeg slæber rundt på hver gang jeg forlader lejligheden. Det har taget lidt tid at finde ud af, hvad jeg egentlig havde brug for – så jeg sender hermed mine gode råd og erfaringer om pusletaske-indhold videre til andre nybagte mødre derude. Jeg regner med, at indholdet nok ændrer sig efterhånden som Augusta vokser (fx har jeg et håb om, at hun på et tidspunkt holder op med at gylpe så meget og derfor ikke længere har brug for stofbleer i massevis) – men indtil videre er det en nødvendighed.

 1. Efter lang tids søgen købte jeg en pusletaske fra byStroom. De har mange pæne og rummelige pusletasker, synes jeg, som også er far-venlige.
 2. Hvide bodyer i øko-bomuld fra H&M
 3. Sutteflaske fra Phillips Avent
 4. Termoflaske
 5. Natdragt fra NoaNoa
 6. Barnevognskæde – denne her er Luckyboysunday og kan bl.a. købes på Kaiku
 7. Savlsmækker – Joha har nogle dejlig bløde og lækre nogle af slagsen (forhandles i Magasin)
 8. Babyalarm (+ ekstra batterier). Jeg valgte at købe Avent Phillips, fordi jeg havde læst et sted, at den var testvinder (er iøvrigt vældig tilfreds og fandt en god pris på nettet via Pricerunner!)
 9. Suttekæde fra fra Maki (kan købes her)
 10. NAN mælkeerstatning
 11. Håndsprit
 12. Bleer selvfølgelig! Vi køber bleer fra ALDI – det er de billigste og de fungerer
 13. Pung fra DECADENT … og selvfølgelig nøgler, mobil, læbepomade osv.
 14. Navnesutter fra Phillips Avent. Sutterne kan bl.a. købes her
 15. Sophie giraf bidering. Kan købes på naturebaby
 16. Levevis vådservietter (kan købes i Bilka og Føtex)
 17. Neutral Zinksalve
 18. Levevis håndlotion
 19. Stofbleer i massevis – jeg har købt både de billige i Bilka og nogle dyre nogle fra en Øko shop på nettet, og jeg kan absolut ikke kende forskel på dem. Mit tip: køb de billige, læg dem i blød i koldt vand i 24, vask dem og kom dem i tørretumbleren – de bliver lækre og bløde.

A er flaskebarn, så hvis man ammer kan man jo altid bare skifte termokanden, sutteflasker og modermælkserstaning ud med ammeindlæg, suttebrikker og hvad der ellers dertil hører.

Jeg slæber desuden også rundt på plastikposer til brugte bleer og tøj, der er blevet gylpet til, ekstra sokker og tøj alt afhængig af vejret (og sæson som baby er født i). Giv gerne en kommentar med, hvis I har andre gode bud på pusletaske-indhold til de små størrelser!

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *