Inspiration til madpakken

Igår fik jeg brokket mig lidt over, at jeg nu skal igang med at lave madpakker (læs med her) – hver dag. Jeg har aldrig brudt mig om de flade rugbrødsmadder, så jeg har sat mig for at forsøge at gøre madpakker til et lidt mere interessant og varieret koncept. Og ikke kun fordi rugbrød bliver ensformigt i længden, men også fordi frokosten jo gerne skulle være både sund og give god energi. For nogle uger tilbage købte jeg faktisk bogen Madpakkebogen af Louisa Lorang i et forsøg på at blive inspireret – den er god og jeg kan bestemt anbefale den! Der er nogle opskrifter på fiskefrikadeller, rugbrødsstænger og pizzamuffins, som jeg tror vil blive et sikkert madpakkehit. Dog synes jeg mange at opskrifterne er bedst til lidt større børn (eller måske lidt mindre kræsne børn end A). Men inspirerende, det er den bestemt.

Alligevel synes jeg lige jeg ville tage et kig på Pinterest (I love that place!) og se om ikke der var lidt inspiration at hente der også. Det har jeg brugt alt for lang lidt tid på! Der er mange guldkorn at finde, når først man begynder at lede de rigtige steder, let me tell you. Jeg har samlet et par af mine favorit go-to bloggere, når det gælder madpakker til de mindste og tilføjet min egen lille liste over snacks og andet godt til den daglige kost. På den måde har jeg en liste jeg altid kan vende tilbage til, når motivationen mangler og jeg løber tør for gode ideer. Hvad er jeres børns madpakkefavoritter?

madpakker1

1 Simply-delicious-food.com 2 Simpleasthatblog.com 3 Simpleasthatblog.com 4 Bakedbree.com  5 Mymommystyle.com 6 Mymommystyle.com 7 Keeleymcguire.com 8 Classyclutter.com

Flere madpakkeideer: 

Kyllingespyd
Edamamebønner
Frugtsalat
Fuldkorns pastasalat
Pandekager med fyld
Råkostsalat
Rugbrødsstænger
Frugt på spyd
Grønsagsfrikadeller
Kogt æg
Champignoner
Mini pizza/pizzasnegle
Mini quiche
Pølsehorn
Bær
Græsk salat

Hvis du har gode erfaringer med ting til madpakken (som faktisk bliver spist) så smid endelig en kommentar! :)

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *