Kan du gætte hvem jeg er…

Jeg har netop vinket farvel til min lille hofnar, som skulle til fastelavn i børnehaven. Det er ikke mig selv, der har stået for udklædningen – det er noget jeg har gravet frem på mine forældres loft, og som min mor i sin tid har syet. Hun kan nogle tricks, min mor, som jeg nok aldrig kommer i nærheden af. Det med symaskiner (og strikkepinde og hæklenåle for den sags skyld) er ikke noget, jeg synes er særlig nemt, selvom jeg da forsøger mig med nogle småprojekter i ny og næ. Men altså, fastelavnskostumer er niveauet ikke nået til endnu. Heldigvis kommer der ikke nogen bestemte udklædningsønsker, så jeg har frie hænder.SONY DSC
Dagens udklædning er dejlig nemt og praktisk, fordi kraven og hatten kan tages af, når festlighederne er slut og der skal soves til middag. Den lille dame stod op kl. 06:00 i dag, så vi havde masser af tid til at få spist morgenmad, lege med perler og modellervoks og tage et par billeder, inden hun smuttede ud ad døren med far.

Jeg tror nu nok vi skal finde lidt tid til fastelavnsboller og varm kakao i weekenden. Glædelig fastelavnsweekend derude :)

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *