Kreativ med krydsfiner

Nogle gange ville jeg virkelig ønske, at vi havde flere kvm herhjemme, så jeg kunne udleve en masse sjove og kreative projekter. Et af de projekter, jeg godt kunne tænke mig at give mig i kast med lige for tiden, er et lille hus i krydsfiner (som det her på billedet fra den finske Luona Shop. Man kan jo gøre tusind ting med sådan et, og så synes jeg iøvrigt det er en rigtig fin måde at skabe et lille børnehjørne på i stuen eller køknet.

Jeg ville elske at indrette det lille krydsfiner hus som et legekøkken med Augustas nye Brio komfur. Men det kunne også blive til en hyggekrog med sjovt tapet, bøger og en sækkestol eller en sjov reol til alle juniors løsdele. Hvad ville I bruge sådan et fint lille hus til?

Der virkelig massere af inspiration at hente på billederne til det næste DIY projekt. Og mon ikke man kunne give sig selv sin mand i kast med sådan et lille byggeprojekt? Jeg mener, hvor svært kan det være? Suk. Hvem der bare havde mere plads :)

Kreativ med krydsfiner

Kommentarer

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *