Læsehjørnet |1-2 år

Jeg kan bruge timer i en god boghandel, og er altid på jagt efter sjove bøger til både mig selv og Augusta. Jeg ved godt, der er mange, der sværger til iPads og den slags nymodens stads til højtlæsning, film og spil, men i min verden er der altså intet der overgår den autentiske hygge ved at sidde og læse en rigtig bog. Især børnebøger.

læsehjørnet 1-2år

1 Jeg er vild med papbogen Numbers med de tidsløse Orla Kiely illustrationer. En helt unik bog til børnebogssamlingen. Kan bl.a. købes via Amazon.uk.com 

2 Herhjemme hitter de små papbøger med Peter Pedal helt vildt. En stor klassiker i mini-format fås bl.a. her.

3 Totte og Lotte bøgerne er bare fantastiske – Totte klæder sig ud kan bl.a. købes her.

4 En ting som tablets ikke kan hamle op med, er flap-bøgerne. En personlig favorit er Plet – kan bl.a. købes her.

5 Sidst, men ikke mindst, Knud Romers ABC , som simpelthen har de fineste illustrationer – et dyr for hvert bogstav. Jeg tror bestemt det bliver en ny klassiker.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *