LONDON | St. Christopher’s Place

Nu er det efterhånden længe siden vi var i London, og jeg kunne da godt lige bruge endnu et Britisk storbyvisit. I stedet må jeg jo så “nøjes” med at glæde mig til november måned, hvor jeg da lige tager et smut til New York med 3 veninder; uden barn og uden mand. Nogen af jer, der har været der og som kan anbefale butikker eller steder, som skal besøges? Udover alle de sædvanlige turistattraktioner, selvfølgelig. Dem skal vi nok få slået vejen forbi alligevel.

Jeg synes virkelig en god rejseanbefaling kan være guld værd, hvis man gerne vil finde frem til de lidt mere lokale, intime eller unikke områder i en storby. Skulle der være nogle af jer andre, som planlægger et smut til London, vil jeg derfor lige give en anbefaling videre til jer om en hyggelig og meget stemningsfuld sidegade, som ligger klods op og ned ad Oxford Street. Hvis man ikke ved den ligger der, ser man den ikke. Til gengæld er der masser af charme og stemning, hvis man tør bevæge sig lidt væk fra virvaret af menneskemyldret ude på de større gader. St. Christopher’s Place hedder gaden. Den emmer af charme og små, unikke butikker – og en pub selvfølgelig.

Blandt andet har Mrs. Kibbles Olde Sweet Shoppe og Petit Chou  til huse i de gamle bygninger. Jeg faldt pladask for begge butikkerne og deres vanvittigt overdådige udvalg af hhv. slik og lækkert legetøj. Er den røde dobbeltdækker ikke bare det skønneste stykke legetøj? Petit Chou har et nøje håndplukket udvalg af både tøj og naturlegetøj i træ fra hele verden. Bl.a. figurer både Grimms og Janod på hylderne. Begge butikker er klart et besøg værd, hvis man alligevel slår et smut forbi Oxford Street.

IMG_1233 IMG_1236

IMG_1237IMG_1243 IMG_1242 IMG_1241 IMG_1240 IMG_1239

Mrs. Kribble´s Olde Sweet Shoppe: 4 st. Christopher´s Place, LONDON W1U 1LZ

Petit Chou: 15 st. Christopher´s Place, West End, London W1U 1LZ

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *