Mine bedste babykøb

Maven vokser og jeg er så småt gået igang med forberedelserne til lillebrors ankomst i august. Ovenpå et veloverstået kandidatspeciale og eksamen (og en overvældende cand.it titel!) er det faktisk helt rart at gå i baby-mode og få slappet lidt af. Mere eller mindre ihvertfald :) Og nu er der endda lidt tid til at dele ud her på bloggen igen.

Selvom vi jo heldigvis har en del babyudstyr som kan genbruges fra Augusta, så har jeg alligevel fået købt noget nyt og suppleret op. Jeg er flittig bruger af dba og reshopper og for nylig har jeg også fået øjnene op for, at der kan være penge at spare på den tyske Amazon.

mine bedste babykøb

1 Det første køb var en Chicco Bedside Crib Next2Me seng til lillebror. Af gode grunde kan jeg ikke rigtig sige så meget om den andet end at jeg glæder mig til at tage den i brug. A sov i en vugge, som var gået i arv – og den var også rigtig fin, MEN den knirkede gevaldigt, hvilket jeg syntes var dybt generende. Samtidig fandt jeg ud af, at jeg er en af de der typer mødre, som ikke sover særlig tungt og hele tiden har behov for at tjekke om alt er som det skal være. Fordelen ved Chicco sengen er, at den kan sættes sammen med min seng og siden lynes af, så jeg kan se og nå baby, selvom jeg ligger ned. Desuden har vi et relativt lille soveværelse, så løsningen passer rigtig fint. Chicco Bedside Crib kan bl.a. købes her.

2 En Barnets Bog er ikke en nødvendighed, I know, men det er hyggeligt. Jeg er faldet for denne danske udgave, som er lavet i ringbind – dvs. jeg kan supplere med billeder og minder. Og så er den bare rigtig fin. Se mere om With White her.

3 Denne SoundSpa fik jeg anbefalet af en amerikansk veninde – jeg tror ikke det er særlig udbredt at bruge i Danmark. Med A brugte jeg flere gange white noice eller lyden fra vores hårtørrer (lidt mærkeligt, jeg ved det) til at få hende til at slappe af, og det virkede. Så jeg overvejer om ikke en SoundSpa kunne være en sjov ide.

Jeg skiftede for nylig A’s dundyne ud med en allergivenlig fiberdyne og er rigtig glad for den. Skal have købt samme model i babystørrelse til lillebror også.

5 Et af mine absolut bedste køb hidtil – og det selvom jeg ikke har taget den i brug som ammepude endnu. Sidst ammede jeg kun meget kort og fik aldrig brug for en ammepude. Denne gang er jeg gået all in på en stor Doomoo ammepude, som også kan bruges som sovepude mens man er gravid. Jeg bruger den både som en slags badering til at ligge på maven og hvile ryggen, og til at sove med. Den er rigtig rar! Jeg købte min på den tyske Amazon til omkring 390 kr.

6 Pusletasker er virkelig en jungle (synes jeg). Jeg kan ikke huske hvad min sidste pusletaske var for en, men jeg kan huske at den hurtigt blev alt for lille til de mange ting, jeg skulle slæbe rundt på hele tiden (især fordi A var flaskebarn). Og at jeg brugte den hele tiden og til alt. Den forrige blev simpelthen slidt op og trænger til en udskifter. Jeg har brugt lang tid på at undersøge hvad der findes og hvilke pusletasker andre mødre anbefaler, og valget er faldet på en PacaPod Mirano, hvis indretning skulle gøre det nemt at holde orden og styr på sagerne. Og så er den også ganske pæn, synes jeg. Indtil videre har jeg ikke fundet mange danske forhandlere, men den kan bl.a. købes her.

7 Min veninde, som bor i USA, introducerede mig til en poncho, hun har brugt til amning. Helt klart en af mine must-haves. Der findes forskellige slags (har jeg fundet ud af efter en masse søgning) – denne model (coveredgoods) kan købes her.

8 I min sidste graviditet fik vi foræret verdens lækreste voksipose, som blev brugt flittigt – både som lift og som sovepose. Den skal i brug igen. Alligevel ville jeg gerne prøve kræfter med en lift også, både til at bruge herhjemme og til at tage med ud. Jeg har – af en eller anden årsag – forelsker mig i moseskurv versionen af babyliften, og er endt med at købe den fineste en af slagsen, som jeg glæder mig til at tage i brug. Igen har tyske Amazon været min ven. Denne model hedder en Kinder Valley Waffle Moses Basket og er købt for ca 350 kr.

Ikke just et babyprodukt, men ikke desto mindre har jeg været (og er stadig) glad for kokosolie i graviditeten. Jeg tror ikke helt på det der med at forhindre strækmærkerne, men jeg synes alligevel det er rart at smøre maven – især her om sommeren, når huden bliver tør og klør. Jeg har også haft en slem omgang børneeksem i denne graviditet og der var kokosolien også min ven!

10 Den sidste ting på listen er en Woombie Swaddle – også en amerikansk sag. Jeg har lige klikket den hjem fra Amazon.uk idag, så jeg har endnu ikke haft den i hænderne, men er spændt på hvad lillebror siger til den.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *