RUM | Augustas værelse

Det er et stykke tid siden, jeg postede et indlæg om Augustas værelse og da der er sket en del siden sidst, tænkte jeg, at jeg ville dele nogle billeder af, hvordan det hele ser ud.

Efterhånden har vi fået sat styr på det meste derinde; hylder til hendes legetøj, en knagerække, en lænestol samt massere opbevaringsplads. Der mangler sådan set bare en lampe og nogle billeder på væggen, og så dukker der sikkert nogle behov op efterhånden som hun vokser.

Hvem bor her? Augusta flyttede ind, da hun var 5 1/2 måned gammel. Til at starte med sov hun kun til middag derinde, men nu sover hun der også om natten. Ærlig talt sover hun der egentlig bare – det sker kun engang imellem, at vi sætter os ind på gulvet og leger med klodser og bamser, mens vi lytter musik.

Hvad er din ynglingsting i værelset? Jeg er meget stolt af lænestolen, som jeg selv har ombetrukket med hjælp fra min mor. Det er en gammel stol, jeg har arvet af min morfar, så den har affektionsværdi og bliver brugt ret flittigt. Knapperne har hver deres farve og betrækket er mørkegråt (jeg har lidt fortrudt, at jeg ikke har valgt en lysere grålig farve, men i det mindste er det en farve der kamuflere snavs og pletter). Vi bruger den primært til at læse godnathistorie om aftenen, og det er vildt hyggeligt.

Hvor har du hentet inspiration? Jeg elsker at finde gode på kreative løsninger og sammensætte ting. Jeg har brugt Pinterest meget som inspirationskilde, og ellers bruger jeg bare (generelt) meget tid på at lede efter ting på nettet. Både legetøj og møbler.

Hvor er møblerne fra? Værelset er ret lille, så jeg har prøvet at tænke det ind i valg af møbler. Vi har købt nogle skabe til opbevaring, som hænger på væggen, en kommode til tøj og sager, og en reol. Det hele er faktisk fra IKEA. Stolen og tremmesengen er arvestykker.

Hvad er det næste projekt? Jeg er ved at spare sammen til en rød Jieldé bordlampe, som skal stå på kommoden. Desuden mangler jeg at få hængt lidt på væggene – jeg har allerede besluttet mig for, hvad det skal være; jeg skal bare lige have taget mig sammen.

augustasvaerelse1room4Augustasvaerelse

Kommentarer

 1. siger

  Meget fint og ORDENTLIGT sådan tror jeg godt jeg tør love at der ikke bliver ved med at se ud når hun bliver lidt større:)

  Lænestolen er fed, den kan jeg godt forstå du er vild med.

  Jeg så din kommentar hos Ulla og hoppede ind for at sige velkommen til blogland (som jeg af og til gør det med nye bloggere). Din blog ser vildt tjekket ud og det er FEDT. Jeg er f.eks. vild med dine fine tegninger. Måske kan det her godt lyde lidt mærkeligt, men det at bloggeren ser så tjekket ud og der allerede er gjort plads til fire annoncører o.s.v. giver mig ikke rigtigt indtrykket af at du er ny og at jeg derfor skal behandle dig lidt ekstra kærligt. Den anden dag var jeg forbi en anden ny blogger der havde skrevet i sidebaren at hun var ny og om man derfor ville ligge en kommentar og måske melde sig til at følge hendes blog. Der var noget ved formuleringen, der rørte mig og derfor meldte jeg mig faktisk som læser selvom hun ellers ikke skrev om ting jeg normalt læser blogs om. Lidt af den sårbarhed (eller kald det nerve/nærvær) kan jeg godt savne her hos dig hvor det hele er så flot. Håber ikke du tager dette ilde op, jeg kender dig ikke men glæder mig til at se hvordan du udvikler dig efterhånden.

  • volkswick siger

   Først og fremmest tak for din kommentar. Jeg synes det var så interessant at tænke lidt over det der med, hvorfor man blogger. For sin egen skyld? eller alle andres skyld? og hvor meget anderkendelse er det lige, man vil have ud af det? For eksempel meldte lysten til at blogge sig, da jeg blev gravid, og jeg vil så gerne, at andre kan få noget ud af det også.
   Du har nok ret, at det hele ser for færdigt ud og ikke særlig nybegynder-agtigt ud. Jeg tager det såmænd ikke ilde op, men ærgerligt alligevel, at du ikke rigtig ser sårbarheden. Det er skam ikke et forsøg på, at det hele skal se perfekt og fuldstændigt ud – det er det langt fra (og jeg håber da på, det hele kan komme til at udvikle sig) – men jeg kan simpelthen ikke lade være. Min æstetiske sans tager overhånd :) Jeg har nok den opfattelse, at hvis man gerne vil tages seriøst, må man også være seriøs omkring det man laver. Og jeg ville nok foretrække, at folk læser med, fordi de kan lide det, jeg laver/blogger om og ikke fordi de har medlidenhed med mig, fordi jeg er ny, hvis du forstår hvad jeg mener.

   Tak for en kærlig velkomst.

 2. siger

  Jeg har aldrig medlidenhed med nye bloggere. Aldrig. Det at starte op som ny blogger er en fantastisk process hvor man også finder nye sider af sig selv. Når man først har skrevet i nogle år og har mange læsere, der regner med at man skriver noget bestemt er man på helt anderledes vis låst fast.

  Det jeg rigtigt godt kan lide ved nye bloggere (og grunden til at jeg kommer igen) er at jeg kan se dem udvikle sig i en eller anden retning. Nogle gange kommer de til at ligne alle de andre og så holder jeg op med at komme forbi, andre gange udvikler de sig til noget særligt og så fryder jeg mig.

  Din æstetiske sans er helt klart en del af dig og så er det selvfølgelig perfekt at din blog afspejler det. Faktisk tror jeg alle bloggere nørder med et eller andet de gerne vil have perfekt, men ret tit vil man opdage at læserene elsker det perfekt uperfekte.

  Ha en rigtig god weekend.

Trackbacks

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *