RUM | Indret med IKEA

Efter gårsdagens indlæg om skønne (og lidt dyre) Oeuf NYC, vil jeg benytte idag til at slå et slag for nogle af de IKEA produkter, som jeg selv er rigtig begejstret for, og som passer fint ind i et lilleput værelse. Det behøver jo ikke altid være dyrt design for at være både pænt og funktionelt, vel?

Blandt IKEAs tremmesenge, kan jeg godt lide denne fine udgave med indbygget opbevaring, hvor endestykkerne ikke er tremmer og hjælper til at skærme for træk. Den store og rummelige kommode med soft close funktion har fundet vej til As værelse, og jeg er rigtig glad for den. Den er helt sikkert pengene værd. Det fine gulvtæppe med mønster (og lidt farve) er et perfekt tumletæppe, og så jeg er vild med den karismatiske gulvlampe, som desværre tager for meget plads til vores få kvm. Væghyldene fås i flere bredder og farver og er perfekt til bøger og legetøj. Bamsen synes jeg er rigtig fin. Den tidsløse togbane er god til både drenge og piger, og jeg er helt vild med ideen om en indendørs rutsjebane at boltre sig på (hvem der dog bare havde plads!). Sidst men ikke mindst, den fine røde bil, som på ingen måde springer budgettet (19 kr!!).

Billeder: IKEA

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *