RUM | Retrostil til drenge

Jeg elsker at finde på inspiration til børneværelser, og sætte elementer sammen, som kan skabe hygge. I denne omgang har jeg sammensat nogle fine ting til et drengeværelse til en tumling i retrostil. Enjoy.

Teaktræ er meget oppe i tiden og kan fås mange forskellige steder og i flere afskygninger. Her en teak kommode sat sammen med en sortlakeret Juno seng og en støvet lysegrøn Jieldé gulvlampe. Jeg er vild med den grønne bil (se lignende modeller her) og plakaten af Anderson Design Group. Aben af Kay Bojesen er altid et hit, og de skønne træklodser fra Uncle Goose er en personlig favorit. Den gule lampe er fra Studio Snowpuppe og fås i flere farver. Musikuglen er fra FERM LIVING, det fine tæppe er fra Fine Little Day. de strikkede puder er fra Blabla Kids og kan købes via Les Enfants du Design.

Kommentarer

 1. siger

  Så mange fine ting. Vi har haft klodserne i mange, mange år nu og de har virkeligt været et hit. Tænker at de bliver blandt de få ting jeg gemmer til børnebørnene.

  • volkswick siger

   Jeg er glad for du siger, klodserne har været et hit hos jer – tænker også det er en af de robuste legeting, der holder længe. Glæder mig til Augusta kan få glæde af dem! :)

 2. Mai-Britt siger

  Tak for en rigtig fin blog – er vild med dine inspirerende collager! Jeg ville gerne kunne lave nogle tilsvarende, så jeg nemt kan finde frem til ting, som jeg har sat på min ønskeseddel – laver du collagerne i Photoshop, eller hvordan gør du?

  • volkswick siger

   Hej Mai-Britt. Jeg er glad for du kan lide at følge med. Jeg bruger en gratis online funktion, der hedder Picmonkey. Det er super nemt at gå til. God fornøjelse. Er selv rigtig glad for at bruge collager til alverdens ting :) Håber du kigger forbi igen. Amanda

 3. Mai-Britt siger

  Hej igen Amanda

  Tak for dit svar – jeg vil straks se nærmere på Picmonkey.

  Og jeg skal også nok kigge forbi igen – følger din blog via bloglovin :)

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *