Sækkedyr fra Il Saccotto

Kravlegården er pakket væk, og jeg synes efterhånden Augusta mangler “en plads” i stuen. Sofaen er ikke ideal, og hun ender ofte med at ligger på gulvtæppet, når hun drikker mælk eller ser fjernsyn. Så jeg har indledt jagten på en sækkestol til hende. Og selvom det selvfølgelig er fristende at byde sækkestolen fra FERM velkommen i vores stue, er prisen ikke helt, hvad jeg havde i tankerne. Den skal helst bare være billig og ikke fylde for meget i landskabet (hvor finder man sådan en?).

Men man har jo lov at drømme og forelske sig i pænt design, ik? I min søgen efter den perfekte sækkestol, faldt jeg nemlig over disse fine og sjove dyr fra Italienske Il Saccotto. De inviterer både til leg og afslapning, og må siges også at være et sjovt indslag i indretningen. Havde jeg frit valg på alle hylder (og ikke mindst lidt penge til overs), klikkede jeg gerne en elefant hjem til lille A. Sækkestolene kan købes via Etsy her og koster omkring 1400,-.

il_570xN.422777404_2i6l

il_570xN.424242067_4vbs

il_570xN.559453936_3uvb

il_570xN.527073515_b9m1

Billeder: Il Saccotto

Kommentarer

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *