LONDON | Liberty

Som bekendt var jeg i London forrige weekend. I min optik er storbyferie lig med shopping (blandt andet!), og denne gang var ingen undtagelse. Jeg elsker at udforske nye steder, opdage hyggelige små gader og butikker og gå på opdagelse i alverdens nips og sjove sager. Og London har meget at byde på. Vi nåede kun en lill brøkdel af den lange liste af steder, jeg gerne ville et smut forbi, men lidt ny inspiration og oplevelser blev det da til. Jeg forelskede mig fx i mini-stormagasinet Liberty, som ligger et stenkast fra det travle Oxford street. Udefra ligner det ikke et typisk stormagasin – og det er det heller ikke. Liberty har eksisteret siden 1875 og oser af hygge og charme kombineret med moderne design (alt fra smykker og tøj til sjove tallerkner og porcelænsfigurer). Og så finder man selvfølgelig kilometervis af de efterhånden meget populære og fine Libertystoffer på hylderne. Et rent mekka, hvis man ellers kan sy.

Liberty byder selvfølgelig også på en skøn (omend lidt dyr!) børneafdeling, hvor vi brugte rigeligt med tid på at kigge på søde kjoler og lækkert legetøj. Vi købte dog ikke noget, selvom jeg var fristet flere gange. Blandet andet har jeg i længere tid været stor fan af Donna Wilson’s keramik med de sjove ansigter og hendes søde plysdyr. Er de ikke skønne?

Skal du selv et smut til London, finder du Liberty her: Regent Street, London W1B 5AH

Libertyliberty

Forsidefoto: Travelettes

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *