Vi elsker papbøger

Augusta har ramt en ny fase. Hun er begyndt at læse bøger. Eller rettere sagt, hun er begyndt at udvise en interesse for at kigge på billeder i bøger, røre ved dem, putte dem i munden og fra tid til anden bladre i dem. Lige nu nyder jeg det nok mere end hun gør. Jeg elsker at sidde med hende på skødet og kigge på billeder. Det er så hyggeligt.

Selvfølgelig kræver hendes alder og trang til at smage, røre og føle, at bøgerne kan holde til lidt af hvert. Her er vores favoritter:

1 MINE ORD Vores nyeste indkøb til 49,- (hvilket jeg synes er en rimelig pris). Augusta er dybt betaget af billederne, og så er overfladerne indeni forskellige, så de er sjove at røre ved også. Du finder bogen her.

2 HVOR HØJT TROR DU JEG ELSKER DIG En rigtig sød bog om en stor og lille hare. Vi har bogen i alm “papirformat”, men for nylig opdagede jeg, at den også findes i papbogsformat. Og den er så sød. Du finder bogen her.

3 RAIN AND SHINE Alison Jay står bag den touch-and-feel bog om vind og vejr. Faktisk har vi flere af Alison Jays papbøger, og er rigtig glade for de fine illustrationer. Bogen finder du her.

4 DE SMÅ SYNGER Jeg fik “de små synger” i stor format i pap med udvalgte børnesange i babyshower gave af en sød veninde fra studiet. Og jeg er så glad for den (tak Maria!) – og det er Augusta også, fordi hun kan være med til at kigge (læs “røre”) mens vi synger. Du finder bogen her.

5 SE PIPPI Jeg så den her bog om Pippi Langstrømpe i en børnebogsforretning forleden, og blev meget begejstret for de fine illustrationer. Der er ingen ord i bogen, kun billeder. Den kommer absolut på ønskelisten. Køb den her. (P.s. lignende bog fås også om Emil fra Lønneberg).

6 ORLA KIELY NUMBERS Hvis man er glad for design, så vil man påskønne denne fine børnebog med designikoner, fede mønstre og farver. Den er ihvertfald også på vores ønskeliste. Du kan finde bogen her.

7 DEN SULTNE LARVE ALDRIGMÆT Den bliver læst/kigget i flittigt herhjemme, og jeg kan varmt anbefale den til andre små læseheste (det er min personlige favorit blandt vores lille sortiment af papbøger). Du finder den her.

Smid gerne en kommentar herunder, hvis du kender til flere gode (pap)bøger – er altid på jagt efter inspiration. Tak. Og god læselyst.

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *