Vild med Moover

A’s første fødselsdag nærmer sig, og jeg har allerede købt den første gave! Vi har for et par uger siden anskaffet os en brugt gåvogn, som hitter stort (se billederne her) – den er bare så fin, enkel, tidsløs og ikke mindst robust. Så da jeg i sidste uge cyklede forbi en butik på Godthåbsvej og spottede en gyngehest i samme lækre design, var jeg solgt med det samme. Og vupti, et impulskøb senere står gyngehesten allerede fin og klar, og 1 års fødselsdag kan bare komme an. Jeg har allerede øjnene på den fine dukkevogn også, men det må blive en anden god gang, når A forstår sig på at lege med dukker. Tja, det skader vel ikke at være i god tid med ønskerne, vel?

0000248_moover-toys-rocking-horse

Og det bedste af det hele er selvfølgelig, at gyngehesten “kun” kostede 299,- (i modsætning til 799,- som den ellers koster) fordi den sælges som restsalg. Find den her til den gode pris.

Billede: Little Feet Boutique

Trackbacks

  1. […] ligeglad, men under alle omstændigheder skal det fejres med manér. Som jeg allerede har nævnt her, er første gave allerede i hus: en fin gyngehest fra Moover, som jeg glæder mig til, at Augusta […]

Skriv kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *